Моята количка

Общо
0 продукт продуктa
0.00лв.
Продължи с пазаруването

СВАТБИ

Екипът на Риголето Кетъринг ще направи сватбата Ви единствена, неповторима и незабравима за Вас и всички Ваши близки, които ще споделят с Вас този толкова важен ден в живота Ви.
 

Независимо дали желаете малка или голяма сватба, Риголето Кетъринг е Вашият партньор, който да Ви помогне с организацията и да Ви посъветва.

Ние ще измислим заедно с Вас и ще организираме невероятното сватбено тържество, което желаете, като се погрижим за всичко до последния детайл. Ние можем да Ви помогнем да се справите с лекота с дългия процес по организирането на Вашата сватба, да отметнете всички малки и големи ангажименти и да запазите своето прекрасно настроение, което да Ви съпътства и на самия сватбен ден.
 

Ще осигурим сватбената декорация от цветя, различни материи, балони и светлини, подбрани и декорирани умело от опитни професионалисти. Ще Ви предложим нови и различни решения, актуални тенденции, но най-вече ще съобразим всичко с Вашите желания и представи. Можем да Ви предложим подходящо място за Вашето събитие и услугите на изявени специалисти от бранша.
 

Позволете ни да Ви направим истински щастливи на Вашия сватбен ден!

Сайтът използва "бисквитки". Научи повече

Приемам (затвори)

Сайтът използва "бисквитки". Научи повече

Приемам (затвори)