Екипът на Риголето Кетъринг ще направи сватбата Ви единствена, неповторима и незабравима за Вас и всички Ваши близки, които ще споделят с Вас този толкова важен ден в живота Ви.

Независимо дали желаете малка или голяма сватба, Риголето Кетъринг е Вашият партньор, който да Ви помогне с организацията и да Ви посъветва.

Ние ще измислим заедно с Вас и ще организираме невероятното сватбено тържество, което желаете, като се погрижим за всичко до последния детайл. Ние можем да Ви помогнем да се справите с лекота с дългия процес по организирането на Вашата сватба, да отметнете всички малки и големи ангажименти и да запазите своето прекрасно настроение, което да Ви съпътства и на самия сватбен ден.

Ще осигурим сватбената декорация от цветя, различни материи, балони и светлини, подбрани и декорирани умело от опитни професионалисти. Ще Ви предложим нови и различни решения, актуални тенденции, но най-вече ще съобразим всичко с Вашите желания и представи. Можем да Ви предложим подходящо място за Вашето събитие и услугите на изявени специалисти от бранша.

Позволете ни да Ви направим истински щастливи на Вашия сватбен ден!