Моята количка

Общо
0 продукт продуктa
0.00лв.
Продължи с пазаруването

Корпоративни събития

В последните 6 години Риголето Кетъринг, се позиционира в корпоративното пространство като надежден партньор за организирането на корпоративни събития от различен тип. 

​Нашия екип се специализира да презентира иначе наглед обикновени събития по изключително атрактивен начин следващи световните тенденции в организирането на подобен тип събития. Тясното ни сътрудничество с партньори от други европейски държави, гарантира винаги блестящия завършек на нашата работа.
 


beautiful flower garden with cocktail tabels

ОРГАНИЗИРАНЕ НА КОКТЕЙЛИ 

Независимо дали събитието Ви, ще е за 10 или 3 000 души, ние от Риголето Кетъринг ще доставим храната и напитките, ще осигурим кетъринг оборудването и декорацията и ще организираме всичко до най-малките подробности. Бихме могли да изготвим индивидуално меню от Френската, Немската, Азиатската, Балканската или друг тип кухни. 
Затова доверете ни се и ние ще организираме следващия Ви коктейл.

 

виж повече

beautiful banquet table

РАБОТЕН ОБЯД

Имаш да организираш семинар -обучение в офиса или бизнес обяд? Не се притеснявай, довери се на нас,ние ще организираме всичко за теб до най -малкия детайл.Риголето кетъринг ще вземе предвид актуалните тенденции в храненето, за да изготви индивидуално меню според потребностите за всеки един участник.


tea cups

КАФЕ - ПАУЗА

Трябва да проведеш семинар, обучение в офиса, пресконференция или друго събитие с по-голяма продължителност, тогава ще трябва да организираш кафе- пауза, за да могат участниците по време на почивките да се ободрят с тонизиращи напитки. Точно тук нашия екип може да те отмени. Баристите ни ще изготвят най-подходящите питиета за теб и учасниците в събитието, което си решил да организираш.Разбира се, че напитките ще бъдат съобразени с времето и темата на събитието. А нашите готвачи ще изненадат  теб и другите участници с подбрани видове солени хапки,сладки хапки,мини сандвичи и други видове храни,подходящи за даденото събитие.

 

/виж повече

 


beautiful banquet table

РАБОТНА ЗАКУСКА 

Трябва да проведеш отговорен бизнес -разговор или конференция, но си решил да ги направиш сутрин- тогава ще трябва да организираш бизнес- закуска. Супер! Ние от Риголето ще организираме твоята закуска с усет към детайла, така че крайният резултат да е брилянтен. Нашите професионалисти ще комбинират подходящите напитки и храни като виртуози. А пък нашите дизайнери, ех, нашите дизайнери ще вземат най -правилните решения, за да допълнят стилната визия за твоето събитие, което знаеш е от изключителна важност в бизнес- света.
 

виж повече


banquet tables in the hall

ОФИЦИАЛНИ ОБЕДИ И ВЕЧЕРИ 

Работиш в протокола на някоя държавна институция или голяма фирма и са те натоварили с органирането на протоколен или официален обяд ,вечеря или закуска, но времето както обикновено не стига? Спокойно, тук идваме ние.  Нашият екип е имал шанса да му доверят да организира някои от най-знаковите протоколни събития, провеждани в България от официалните институции.Също така водещи международни компании, трайно навлезли на българския пазар ни се довериха да организираме за тях изискани закуски,обеди и вечери с подбрани български и чуздестранни продукти от най- висок клас.Да организираме подобен тип събитие за нас не е просто работа, а изкуство, тъй като е нужно нашите творци да вземат множество продукти и материали и да ги комбинират умело за да задоволим и най-изисканите небца и очаквания на нашите клиенти.
 

виж повече


Rigoletto catering light commercial vehicle

ОРГАНИЗИРАНЕ НА КОРПОРАТИВЕН  ПИКНИК 

Искаш да организираш пикник за колегите си или твоите служители, за да може да сплотиш колектива по един по нестандартен начин? Но не знаеш подходящо място за целта? Затова сме ние. Не само ще те консултираме за най-подходящото място, но ще извадим за теб всички така досадни, но необходими разрешителни. А при желание от твоя страна нашият екип ще включи колегите ти в целия процес от подбора на подходящото оборудване за пикника до приготвянето на храната на място по традиционни и типични рецепти за нашия регион . Този тип събития дават изключително добри резултати и глътка свеж въздух за колегите ти, които са натоварени в напрегнатия корпоративен живот.  

 


cocktail hall

ТЕМАТИЧНИ  ПАРТИТА 

Искаш да изненадаш колегите , партньорите или клиентите си с парти, което не са виждали досега? Е, това е доста трудно в днешния глобален свят . Риголето кетъринг е една от малкото компании в София, която може да ти предложи това. Ние ще ти помогнем в измислянето и реализирането на най-щурите идеи. А нашите хора ще изработят за теб и твоите гости и най -нестандартните мебели, дисплеи и декорации. Готвачите ни ще приготвят такава вкусна и поднесена по нестандартен начин храна, за която твоите гости и колеги ще говорят с месеци.Нашият екип от креативни бармани ще направят тематични коктейли и напитки, така че да допълнят незабравимата вечер.Да, това сме ние. Невероятно, но факт. И в България може да се правят събития, които да са на световно ниво.

виж повече

 

 

ice cream cart

ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЛАДОЛЕДЕНО ПАРТИ 

Изненадай гостите за твоя специален празник с така любимия замразен десерт за летния сезон, а именно сладоледа, като поръчаш или наемеш от нас, РЕТРО КОЛИЧКА ЗА СЛАДОЛЕД с няколко вида сладолед приготвени по традиционни италиански рецепти с екологично чисти продукти, вафлени фунийки, купички, различни поръски, топинги и свежи плодове.

виж повече

 


 

Сайтът използва "бисквитки". Научи повече

Приемам (затвори)

Сайтът използва "бисквитки". Научи повече

Приемам (затвори)