Моята количка

Общо
0 продукт продуктa
0.00лв.
Продължи с пазаруването

Вашето тържество в Приказната градина

 
Има едно място до София, докоснато от ръката на една фея, което като машина на времето ни връща в годините на прекрасните градини, изграждани през Средновековието с много любов. Ние от Риголето кетъринг искаме да Ви предложим това място, което е само на 25км. от София и където се чувстваш все едно си аристократ в любимото си имение.   

tent trees and green grass

 

Нека да си представим горещ летен ден, минавайки през входа на градината, който представлява  тухлена арка, изработена прецизно от изкусен майстор, се озоваваш вътре. Ех, така горещият ден вече е някак по-красив, слънцето се подава през клоните на вековните чинари, а птичките пеят своята песен толкова красиво все едно си попаднал в приказна магия.Вдигайки главата си нагоре, ставаш свидетел на един отдавна забравен свят в големия град, птички летят и наперено се надпяват, а пеперудите се носят така грациозно сякаш са балерини.От ляво на входа има изграден прекрасен алпинеум от корените на вековен бор, а в него съвсем естествено са се промушили различни цветя, изтъкали приказен цветен килим.

 

 
 
Поглеждайки напред виждаш една прекрасна симбиоза между природа и изкуство, различни статуи са втъкани умело в цялото пространство, което е с площ над четири декара. В тази приказна градина има ситуирано покрито с модерна шатра пространство за 100 души седяща вечеря или обяд и 250 души коктейл .Този кът е само една малка част от цялото пространство, от лявата му страна има изграден лаунч кът, усвоен от старо водно огледало, който побира около 40 души.Уникалното на този кът е, че е изграден от нарязани цели трупи, изглеждащи напълно естествено, все едно си седнал на паднало дърво до красиво планинско поточе.Да и затова е помислила феята на приказната градина -в края на този кът е направила малък водоскок, който се влива в малко езеро, в което плуват игриви и цветни шарани Кой. Точно пред този кът има изградена малка сцена ,която всъщност е в центъра на градината, на която сцена има конструкция, позволяваща лесния монтаж на всякакъв тип украса .

 

Зад сцената от ляво, непосредствено след къта с шатрата, се намира приказна полянка с идеално поддържана трева, която позволява да се правят изнесени ритуали или просто да се увеличи пространството от къта с шатрата.От ляво на тази полянка има друга такава, като към нея има изграден детски кът.Ние от Риголето Ви препоръчваме това разкошно пространство, което е подходящо не само за сватби, но и за юбилеи,детски празници,обучения,семинари,арт работилници,тематични партита и др. По Ваш избор, ние от Риголето, можем да поставим на желано от Вас място специално направени за градината лимонаден бар,бар за коктейли, ретро сладоледена количка. Екипът на Риголето кетъринг може и ще направи Вашето събитие незабравимо.

 

 

 

 

 


 

Сайтът използва "бисквитки". Научи повече

Приемам (затвори)

Сайтът използва "бисквитки". Научи повече

Приемам (затвори)